Ai observat ca bebelusul tau plange la unii oameni, dar nu plange doar cand e luat in brate de alta persoana, ci si cand o vede sau aude?

( In acest articol nu ma refer la cineva anume din viata mea, asa ca stai chill, daca te simti. Ok, exceptand exemplele.)

Bebelusul meu e cititor de fete, voci, stari si suflete 😀 , serios vorbesc. Cred ca toti bebelusii sunt asa, ca ce-i drept, n-am intrebat decat cateva mamici.

Lui Albert ii place de Mihai, un prieten. L-a placut din prima. S-au vazut, s-au vorbit, s-au luat in brate, toate bune intre ei. Intr-o zi, vine Mihai dupa mine si bebe sa merge pe Old London Road. Il vede Albert si da-i cu plansete. Incepe Mihai sa-i vorbeasca, l-a luat in brate, Albert al meu nu avea de gand sa se opreasca. ” Ce-i Mihai? Esti nervos?”, la care el ” Acum nu-mi zi ca ma si simte” 😀 .

Ti-am zis ca nu mai vorbesc cu tanti( am zis de ea in articolul “Cum poti enerva o mamica?“), dar de atunci s-au mai schimbat lucrurile. Acum ne vorbim pentru ca nu-i place tensiunea 😀 . Cand a vazut-o Albert pe tanti, da-i cu “ueee, ueee”, cand a mai si vorbit, urla de parca l-ar fi vazut pe cel cu doua cornite.

Tu simti starea celuilalt din imbratisare? Eu doar de doua ori am patit asta. Eram mica, murise mama unei prietene si la inmormantare cand am luat-o in brate i-am simtit suferinta. Suferea asa tare, ca iesea din ea. Nu m-am exprimat bine, dar intelegi ce vreau sa zic. A doua oara, a fost acum cateva luni si era ziua respectivului. Omul era ok, nu parea nervos, dar cand l-am luat in brate, mi-am zis “Mai linisteste-te, omule, ca nu-i ok!”.

Stii ce imi place? Sunt fericita cand vad ca mie si lui Albert ne plac aceeasi oameni.

Intrebari intrebatoare pe baza a ceaa ce am zis ca-mi place: va fi nesociabil daca il las sa isi selecteze oamenii? Pe de alta parte, mi se pare urat sa-i bag pe gat oameni care nu-i plac. Fiecare cu personalitatea lui, cu preferintele lui, nu toti ne placem intre noi, asta e adevarul. Treaba cum ca simte oamenii e doar in capul meu si tine doar de obisnuinta? Dar atunci de ce plange Albert( cand nu e obosit) la X cand il vede, dar la Y nu si se intampla ca nici mie sa nu imi place de X?

sursa foto: thegloss.com

sursa foto: thegloss.com